refurbished printer

Nieuwe apparaten zijn vaak erg duur. Het kan daarom lonen om een refurbished apparaat te kopen. Een refurbished printer biedt namelijk veel voordelen ten opzichte van een nieuwe printer.

1. Een refurbished apparaat is goedkoop

Zeker als je regelmatig een nieuw apparaat aanschaft of voor bijvoorbeeld op kantoor meerdere printers nodig hebt, kan het lonen om refurbished te kopen. Ze zijn soms wel tot de helft goedkoper dan een nieuw apparaat. En daarbij werkt een refurbished apparaat net zo goed als een nieuwe.

2. Gebruikerssporen zijn niet zo problematisch

Bij refurbished apparaten kan het natuurlijk zo zijn dat je nog een aantal lichte gebruikerssporen ziet. Mocht dit zo zijn, dan is dit ook al ingecalculeerd in de lage prijs die je ervoor hebt betaald. Echter maakt dit bij een printer vaak niet zoveel uit, omdat je een printer toch alleen maar gebruikt om te printen.

3. Een refurbished apparaat is milieuvriendelijk

De laatste tijd beginnen de noodkreten over het milieu bij de meeste mensen pas echt door te dringen. Je kunt gemakkelijk je steentje bijdragen door een refurbished apparaat te kopen. Door een printer een tweede leven te geven spaar je het milieu niet alleen de vervaardigingskosten voor een nieuwe printer, maar zorg je er ook nog eens voor dat de refurbished printer niet op een afvalhoop belandt.

4. Soms zit er nog garantie op de printer

Niet zelden wordt er via het bedrijf waar je koopt nog garantie aangeboden op het product. Soms zit er zelfs nog fabrieksgarantie op. Mocht je dus huiverig zijn om een printer te kopen aangezien je bang bent dat deze snel stuk zal gaan, dan is dat bij deze helemaal nergens voor nodig.

5. De kwaliteit van de printer wordt gegarandeerd

Natuurlijk wordt een refurbished apparaat niet zomaar aan jou verkocht. Deze wordt altijd eerst grondig van binnen en van buiten gecontroleerd op eventuele schade of defecten. Mocht er iets aan de printer mankeren, dan wordt dit altijd voor je gerepareerd. Zo weet je zeker dat je een goed werkend apparaat hebt! Door de garantie die er vaak nog op producten zit, loop je bovendien eigenlijk geen risico.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.