Beste mini laptop

Op zoek naar een nieuwe kleine laptop?  U bent niet de enige! Nadien kunnen wij u een gedetailleerde aankoopbegeleiding geven met 100mb.nl. Hebt u haast om uw huidige laptop te vervangen? Hier zijn onze top drie aanbevelingen. In dit artikel nemen we de drie best beoordeelde huidige kleine laptops door. 

Een microlaptop is, zoals de naam al zegt, een kleinere versie van een laptop. Een kleine laptop betekent dat u hem overal mee naartoe kunt nemen en op elk moment kunt gebruiken. In tegenstelling tot een grotere laptop, hoeft een kleine laptop niet zo vaak te worden opgeladen. Als uw batterij volledig is opgeladen, moet u in staat zijn om de dag door te komen zonder te stoppen om op te laden.

Het kiezen van de beste micro-laptop voor 2021 zal enige planning met zich meebrengen, net als het vinden van de beste laptop van groot formaat. Uiteindelijk wil je er toch een lange tijd gebruik van maken? Miniatuur laptops zijn over het algemeen een doelbewuste keuze. Als u veel onderweg bent, komt een kleine laptop goed van pas.

Maar hoe weet je welke tiny laptop geschikt is voor jou, en wat zijn de belangrijkste factoren om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet? Dit artikel geeft u de informatie die u zoekt. De beste tiny laptops van 2021 zijn ook opgenomen, net als de huidige toppers uit onze mini laptop 2021 test!

Waarom u moet investeren in een goede kleine laptop

Een tiny laptop heeft, zoals eerder gezegd, een aantal voordelen. Natuurlijk is het kleine formaat een van de meest in het oog springende voordelen. Door zijn kleine formaat en lichte gewicht is de tiny laptop handig om mee te nemen. Als gevolg daarvan zijn ze een plezier om mee om te gaan.

 

Een aanraakscherm is tegenwoordig een gebruikelijke functie op veel kleine laptops. Net als bijvoorbeeld een smartphone. De meeste kleine computers worden niet geleverd met een toetsenbord. Je hebt dus de mogelijkheid om een toetsenbord en muis te gebruiken. Hoewel dit in bepaalde gevallen een goed idee kan zijn, is het dat niet altijd. De meeste kleine laptops zijn uitgerust met een breed scala aan connectiviteitsopties. Kortom, er zijn veel voordelen!

Wat zijn de belangrijkste kenmerken die je in een kleine laptop moet zoeken?

Welke mini laptop is ideaal voor jou, en op welke eigenschappen moet je letten bij de aanschaf van een mini laptop? Hieronder vindt u het. We hebben het je gemakkelijk gemaakt om te bepalen waar je op moet letten door een lijst met de belangrijkste criteria te geven. In onze beste laptop test wordt ook met deze kenmerken rekening gehouden.

Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat alle alternatieven in onze top vijf aan de meest kritische eisen voldoen. Bij het bepalen welke laptop ideaal is voor consumenten, zijn deze factoren gebruikt. Daardoor behoort het kopen van de verkeerde laptop nu tot het verleden. Zorg ervoor dat u aandacht besteedt aan de onderstaande aankoopcriteria.

 

Wat is je budget voor een mini laptop?

De prijs van een kleine laptop kan sterk variëren omdat er zo veel verschillende modellen beschikbaar zijn. U bepaalt hoeveel geld u wilt uitgeven aan een goede kleine laptop. U moet nadenken over wat u wilt en waar u naar op zoek bent wanneer u uw zoektocht doet. Bent u bijvoorbeeld van plan om de minilaptop dagelijks te gebruiken of slechts af en toe.

Als gevolg hiervan zijn er veel variabelen die van invloed kunnen zijn op de prijs van een product. De prijs van een minilaptop met een groot aantal keuzemogelijkheden is meestal iets hoger. Bovendien zal de grootte van het artikel een kleine invloed hebben op de prijsstelling. Als u niet zeker bent, is het een goed idee om eens te kijken naar de beoordelingen van internetconsumenten. Overweeg alle mogelijkheden voordat u een definitieve beslissing neemt, wat er ook gebeurt.

 

Beste mini laptop

Welke kleine laptop moet je kopen in 2022?

De resultaten van onze test zijn nu hier! We hebben een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de beste tiny laptops in verschillende categorieën te bepalen op basis van de eerder genoemde kenmerken, maar er waren nog veel meer factoren om rekening mee te houden, zoals de gebruikerservaring en de kwaliteit van de goederen.

Er is een korte samenvatting van onze ervaringen met elk product dat erbij staat. Daarnaast heeft het gepresenteerde product zowel voor- als nadelen. Wilt u weten welke de beste tiny laptops zijn? Als dat het geval is, lees dan verder!

 

1. Microsoft Surface Pro 4

Met het uitbrengen van de Microsoft Surface Pro 7 + serie heeft Microsoft laten zien dat ze een bekend merk zijn. Er zitten een heleboel handige functies in deze kleine laptop.

De gespecialiseerde software heeft een grote impact op zowel studenten als docenten. Deze laptop heeft een scherm van 12,3 inch, waardoor hij eenvoudig te bedienen is. Hoewel hij niet bijzonder krachtig is, klokt de Intel Celeron CPU op meer dan twee gigahertz. Met 8 GB RAM geheugen is alles in een handomdraai gedaan.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze laptop is de 128 GB aan opslagruimte. Dit is ontzettend veel geheugen voor een minilaptop.

2. Asus VivoBook Flip TP202NA-EH001T 2-in-1 Laptop 11.6 Inch

 Natuurlijk kunt u altijd kiezen voor de mini laptop van het bekende merk Asus. U zult dan echter wel rekening moeten houden met de hoge prijs en u zult dit apparaat dan ook niet direct bij de goedkope mini laptops verwachten.

Het apparaat heeft een HD scherm met een grootte van ruim 11,6 inch en het werkt via touchscreen. Verder heeft het apparaat een totaal werkgeheugen van ruim 4 GB en een totale opslagcapaciteit van maar liefst 32 GB.

Ondanks de hoge prijs merken we op dat de kopers toch overwegend positief zijn in hun advies aan andere gebruikers. Zo zijn zeer veel klanten overtuigd van de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Toch vinden sommige klanten dat het toestel een beetje te fragiel is en vrij traag werkt.

3.Lenovo Chromebook C330 81HY0005MH, 11,6-inch

Volgens een aantal consumenten is deze kleine laptop een meer dan voldoende item om in huis te hebben. De laptop in kwestie is een Chromebook met een 11,6-inch scherm op zijn minst. De piepkleine laptop is een sterke en betrouwbare machine, die echter draait op Google Chrome OS.

Het HD-scherm is voorzien van touchscreen en heeft een maximale opslagcapaciteit van 32 GB. Er is meer dan 4 GB werkgeheugen beschikbaar. De mogelijkheid om het scherm te draaien is ook aanwezig. Het werken met de kleine laptop wordt nog aangenamer gemaakt door zijn bescheiden gewicht.

Het is echter van cruciaal belang om in gedachten te houden dat de gebruikte basis CPU niet optimaal is voor het verwerken van hoge werklasten. Sommige klanten kunnen dit als een nadeel ervaren. Desondanks is de meerderheid van de klanten zeer tevreden over de gunstige eigenschappen van het product.

 

Wil jij meer informatie over de beste website maker of over beste anti virus software? lees dan onze andere reviews.