Beste smartwatches

Smartwatches zijn in, en ze bieden gemak, een overvloed aan apps, en entertainment. Natuurlijk moet je wel weten waar je op moet letten als je op zoek bent naar de beste smartwatch voor je kind. Dat is precies waar ik je kan helpen!

Ontdek welke smartwatches het beste zijn om de locatie van je kind bij te houden, stappen te tellen of spelletjes te spelen met onze gids voor de beste smartwatches voor kinderen.

Apple watch Series 7

Als het gaat om de beste smartwatch van 2022, zal de Apple Watch Series 7 waarschijnlijk de eerste keuze zijn voor veel iPhone-bezitters. Op het eerste gezicht lijkt de Apple Watch Series 7 opvallend veel op zijn voorganger, de Apple Watch Series 6. De Series 7 is echter een aanzienlijke upgrade. Dit is duidelijk te zien aan het grotere en meer gedetailleerde scherm. Dit maakt het gebruik van applicaties en het lezen van berichten een stuk eenvoudiger. Het horloge is ook verbeterd op het gebied van duurzaamheid en weerstand tegen krassen en vuil.

 

De Apple Watch Series 7 heeft een nieuw design en een nieuwe esthetiek.

Het scherm van de Apple Watch Series 7 is aanzienlijk groter, en dat is het eerste wat opvalt aan het ontwerp. Dit komt doordat de zwarte randen dunner zijn. Dit verbetert de zichtbaarheid van het scherm. In tegenstelling tot de Apple Watch Series 6 is het scherm 20 procent groter. Verder heeft het een strak design dat mooi past bij diverse kledingstijlen. Overigens kun je dit eenvoudig matchen door het Apple Watch bandje te verwisselen. De Apple Watch Series 7 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je hem precies aan je voorkeuren kunt aanpassen.

 

Samsung Galaxy Watch 4

Als het gaat om de beste smartwatch voor 2022, zal de Samsung Galaxy Watch 4 waarschijnlijk de voorkeur krijgen van Android consumenten. De Samsung Galaxy Watch 4 is een modieuze smartwatch met een prachtige metalen behuizing. Verder biedt de Galaxy Watch 4 alle functies die je van een smartwatch mag verwachten. Denk aan de mogelijkheden om telefoongesprekken op te nemen, te reageren op berichten en apps te installeren. De Watch4 is ook een uitstekend sporthorloge en is je persoonlijke assistent bij het behalen van je sportieve doelstellingen.

De Samsung Galaxy Watch 4 heeft een uniek uiterlijk en esthetiek.

De Galaxy Watch 4 is aantrekkelijk en slank, in tegenstelling tot zijn voorgangers, die vaak wat harder en steviger waren. Er zijn geen grote knoppen, en het scherm is bolvormig en altijd aan. Dit betekent onder andere dat de Galaxy Watch 4 geschikt is voor zowel personen met kleine polsen als personen met grote polsen. Het ontwerp is ook zo gemaakt dat het eenvoudig te combineren is met uw bestaande garderobe. Bent u op zoek naar een formele of informele look? Dan kunt u uw polshorloge snel aanpassen met meerdere gekleurde bandjes en een aanpasbare achtergrond.

 

Apple Watch SE

De Apple Watch SE is een uitgeklede versie van de nieuwe Apple Watch 6, waardoor hij geschikt is voor oudere kinderen en tieners.

Het Apple polshorloge SE heeft een bijna rand-tot-rand scherm met afgeronde hoeken dat goed past bij het huidige iPhone-ontwerp. Om te profiteren van alle functies, synchroniseer je het met een iPhone.

Apple Watch SE 40mm zilverkleurig aluminium witte sportband.

Het heeft een oled-display met een resolutie van 324×394 pixels en een helderheid van 1000 nits. Dat is mooi en helder en merkbaar in direct zonlicht. De Apple Watch SE is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in drie kleuren: goud, zilver en spacegrijs.

Deze Apple Watch is ontworpen om een breed scala aan activiteiten te monitoren, waaronder yoga en dansen, maar ook wandelen, zwemmen, fietsen, HIIT, en meer. Als gevolg hiervan is dit meteen een uitstekend hardloophorloge, waardoor het geweldig is voor tieners die net beginnen met het bijhouden van activiteiten.

 

Fitbit Ace 3

De Fitbit Ace 3 is een goedkope activity tracker die kleine prikkels en beloningen geeft om jonge kinderen aan te moedigen actief te blijven. Deze Fitbit zal op een jongere overkomen als een volwassen apparaat dat hem zal uitdagen.

De Fitbit Ace 3 is een duidelijke winnaar als u op zoek bent naar een manier om uw jongere enthousiast te maken om op te staan en te bewegen. De Ace 3 is het voordeligste model vanwege de boeiende spelletjes, de instellingen voor ouders en de jarenlange expertise van Fitbit op het gebied van smartwatches.

 

Amazfit Bip

De Amazfit Bip is een geweldige casual smartwatch voor sportieve tieners omdat hij niet duur is en een lange batterijduur heeft. Deze smartwatch is klein en licht, en door de zachte rubberen band zit hij ook nog eens ontzettend comfortabel.

In de felle zon is zijn amoled kleurenscherm nog steeds perfect leesbaar en kleurrijk. Het is een beetje moeilijker te zien bij weinig licht, maar er is een achtergrondverlichting die wordt geactiveerd wanneer u het horloge optilt of op de zijknop klikt.

U hoeft uw pols niet op te tillen of aan te raken om te weten hoe laat het is of hoeveel stappen u al hebt gezet, dankzij het always-on scherm.

Smartwatch

 

Bekijk ook de beste mini laptops op 100mb.nl