Beste website maker

Website bouwers zijn snel, gemakkelijk en probleemloos om je eigen website te bouwen. Daarom hebben wij ons onderzoek gedaan om je de beste websitebouwers op de markt te brengen en je te helpen de beste voor je te vinden.

Wix heeft het voor beginners makkelijk gemaakt om professionele websites te maken, door gebruiksvriendelijkheid te combineren met volledige creatieve vrijheid.Wordpress wordt in Nederland het meest gebruikt en is zeker het overwegen waard.

 

Hieronder vind je een top 5 met de beste website maker van 2021:

1.Wix

Deze website maker is zeer vriendelijk is voor beginners. U kunt uw website volledig beheren. In tegenstelling tot andere bouwers, maakt het niet gemakkelijk macht of aanpassingsvermogen – maar combineert een verscheidenheid van functies en eenvoudige drag-and-drop editing tools.

Het heeft een gratis plan en acht premium schema’s vanaf $14 per maand. Je kunt kiezen uit meer dan 500 sjablonen, maar je kunt je sjabloon niet meer wijzigen nadat je website tot leven is gekomen.

In onze tests kreeg Wix de hoogste “waarschijnlijk”-score voor de gebruiker – dus onze tip is om Wix een gratis draai te geven en te kijken hoe het bevalt als je twijfelt over welke websitebouwer je moet gebruiken.

2.Wordpress

WordPress.com is het basisplatform voor website ontwikkeling van WordPress.  Het is de meest gebruikte website builder in Nederland. Daarnaast is WordPress.org een meer geavanceerd content management systeem dat meer kracht biedt, maar meer technische expertise vereist. Je kan onze vergelijking WordPress.com versus WordPress.org bekijken als u geïnteresseerd bent in WordPress.org. Laten we echter voor nu naar WordPress.com duiken.

Veel functies, hoogwaardige blogging tools en prijzen maken het WordPress een zeer goede keuze voor WordPress.com. WordPress.com is gemakkelijker te gebruiken dan WordPress.org, maar niet ideaal voor beginners, en is ideaal voor bloggers die afhankelijk zijn van technologie.

 

3.Jimdo

Deze website maker is een eenvoudige website bouwer die goed werkt voor eenvoudige websites in plaats van complexe of flitsende websites.

Jimdo is onderverdeeld in twee editors: Jimdo Dolphin en Jimdo Creator. ADI wordt door Jimdo Dolphin gebruikt om je te helpen bij het maken van je site, terwijl je met Jimdo Creator je site op jouw manier kunt ontwerpen (vergelijkbaar met Wix, Squarespace, en Weebly).

Jimdo Creator bevat alle essentiële elementen voor het maken van een website. Als je echter iets ingewikkelder wilt kunnen aanpassen of ontwerpen, wordt de bouwer al snel stug.

4.Weebly

Weebly is een eenvoudige website bouwer die, ondanks zijn eenvoud, een aanzienlijke punch levert in termen van mogelijkheden, met name e-commerce en bloggen. Het is eenvoudig te gebruiken, maar het is ook beperkter in termen van ontwerp en aanpasbaarheid dan zijn concurrenten.

Het biedt een gratis plan evenals drie betaalde plannen die Weebly is een van de meest kosteneffectieve website bouwers op de markt dankzij deze goedkope beginopties.

5.Site123

SITE123 gaat terug naar de basis om een website bouwer te maken die zowel eenvoudig als gebruiksvriendelijk is. Het is uitstekend geschikt voor mensen die niet zo bekend zijn met technologie, want als je er teveel van vraagt, kan het al snel beperkend worden.

SITE123 maakt het eenvoudig om basiswebsites te bouwen. je kan je website direct publiceren dankzij de live chat assistentie en het ongecompliceerde ontwerp.

De belangrijkste kracht van deze website bouwer is de uitstekende klantenservice. Als je in de war raakt bij het maken of wijzigen van je website, kan je snel hulp krijgen via de live chat optie. SITE123 is een goede keuze als u een beginner bent of je site snel in de lucht wilt hebben.

Het is echter geen enorm geweldige bouwer, omdat het complexe mogelijkheden mist en geen schaalbare oplossing is voor het uitbreiden van een website. Desondanks is SITE123 een uitstekend alternatief voor beginnende bouwers, omdat het een gratis plan en uitstekende klantenservice biedt.

 

Bekijk ook onze pagina over de beste vpn