Google adwords

Een internet marketing bureau kan je als ondernemer veel voordelen bieden. Tegenwoordig gebeurt alles online. Van het kopen van een nieuwe broek tot het afsluiten van een nieuwe autoverzekering. Hier moet je als bedrijf op inspelen. Om omzet te genereren met je website is het noodzakelijk om bezoekers op je website te krijgen. Online marketing consultants van Blue Dragon kunnen hierbij helpen.

Omzet genereren via social media

Social media zijn online marketingkanalen die de afgelopen jaren door veel bedrijven worden gebruikt om de naamsbekendheid, omzet en bezoekers naar de website te genereren. Het is een laagdrempelige manier om in contact te komen met je doelgroep. Wanneer je kiest voor social media is het goed om van te voren je doelgroep in kaart te brengen. Zo kan je analyseren op welk social media kanaal ze aanwezig zijn en kan je gericht adverteren om de juiste relevante bezoekers naar je website te brengen. Zo kan je bijvoorbeeld op Facebook mensen targeten op basis van leeftijd.geslacht, interesses en locatie.

Hoger komen in Google

Een manier om meer bezoekers naar je website te krijgen en om hoger te verschijnen in Google is door middel van SEO (search engine optimization) of SEA (Search engine advertising). Het verschil tussen beide is dat je met SEO probeert om organisch in Google zo hoog mogelijk te komen staan op voor jou relevante zoekwoorden. Het voordeel hiervan is dat je niet betaalt per klik. Dit kan veel geld schelen ten opzichte van SEA. Wel is het belangrijk dat je geduld hebt en een gespecialiseerd internet marketing bureau in dienst neemt. De concurrentie is op veel zoekwoorden namelijk groot en zonder een goede strategie wordt het lastig om via SEO hoger te komen in Google.

Wanneer je kiest voor SEA, betaal je wel per klik. De cost per click (CPC) is afhankelijk van de markt, de pagina waarmee je wil adverteren en tal van andere factoren. Zo biedt je mee in een soort veiling met andere andere bedrijven die op hetzelfde zoekwoord willen scoren. Hoe hoger de concurrentie, hoe duurder een klik vaak is.

Veel bedrijven kiezen ervoor om SEO en SEA beide in te zetten. Laat je adviseren door online marketing consultants over wat de beste strategie is voor jou. Bekijk bijvoorbeeld de disciplines van Blue Dragon.

Een internet marketing bureau biedt dus veel voordelen voor ondernemers. Zo kunnen online marketing consultants je helpen met het kiezen van de juiste strategie en het helpen van omzet door middel van social media of Google. Wel is het belangrijk om met de juiste specialisten samen te werken, er zijn immers veel bureaus bijgekomen die niet allemaal even goed zijn.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.