auto verkopen

Je hebt een auto staan die je wil verkopen en het liefste zou je dat zo snel mogelijk willen doen. Wat heb je daar voor nodig? Wat zijn de stappen voor een snelle online verkoop van je auto? In dit artikel leggen we je alles uit.

Omschrijving

Zorg dat je een goede omschrijving hebt van de auto die je wilt verkopen. Gebruik in ieder geval de volgende pointers: Merk, model, uitvoering, motorinhoud, uitvoering en kleur. Maak ook een lijstje met alle unieke opties, accessoires en eigenschappen in de omschrijving, zo vergroot je de zichtbaarheid en geef je aan wat de auto allemaal kan.

Probeer de tekst ook te visualiseren voor de potentiële koper, zoals: “Met de ruime 5-zits kunt u gemakkelijk het gehele gezin meenemen.”

Foto

Bij een goede verkoopadvertentie kunnen foto’s natuurlijk niet ontbreken. Het is de bedoeling dat deze foto’s van goede kwaliteit zijn en goed visualiseren wat de potentiële koper krijgt.

Maar hoe krijg je nou een goede foto?

Zorg voordat je foto’s gaat maken van je auto dat je de auto goed wast. Een vieze auto op de foto is natuurlijk helemaal niet aantrekkelijk en jaagt potentiële kopers weg.

Maak de foto’s van je auto op een rustige plek en zorg dat er geen afleidingen zijn op de achtergrond, zoals een boom die boven de auto uitsteekt of een fietser in de weerspiegeling van de auto. Als er geen afleidingen zijn kan de potentiële koper zich helemaal richten op de auto.

 

Een manier om te zorgen dat er geen afleidingen zijn op de foto is een automotive studio van Rotoview Studios. Deze studio zorgt er voor dat de auto het middelpunt is van de foto. Met een draaiplateau in de studio is dit de perfecte plek om foto’s van je auto te maken. De draaiplateaus zijn aan te passen in kleur, en kunnen ook nog eens gepersonaliseerd worden met een eigen logo.

 

Als je dan eenmaal alles hebt is het tijd om je advertentie van je auto online te zetten. Succes met de verkoop!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.